woensdag 3 april 2013

Workshops voor collega's


Voor de zomer organiseert PoldeJong&Partners 2 interessante workshops voor loopbaanprofessionals en coaches.

Adriaan Hoogendijk hebben we vrijdagmiddag 31 mei uitgenodigd om met het Bezielingsspel aan de slag te gaan. Een spel dat goed ingezet kan worden in zowel een coachings- als loopbaantraject.

In Adriaans eigen woorden: "Het spel geeft een positieve verdieping en een nieuwe wending aan jouw bestaan. Het spel bevat 88 levenskwaliteiten, die in principe iedereen in zich meedraagt. Het spel tovert de levenskwaliteiten in ons naar boven die er nu juist in deze periode om vragen uitgepakt te worden. Voor de coach is het spel interessant om een creatieve en uitdagende coach te zijn."

Op vrijdagochtend 28 juni hebben we Geert-Jan Waasdorp uitgenodigd om ons inzicht te geven in de arbeidsmarkt anno 2013. Hij is een gedreven vakspecialist en weet alles van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, ook voor ons hier in het Noorden.

Een must om deze kennis als loopbaancoach tot je te nemen. Uiteraard gaan we ook met Geert-Jan en elkaar in gesprek over wat dit betekent voor ons vak.
 
Twee boeiende professionals die voor ons twee inspirerende workshops verzorgen.

Opgave: loopbaanprofessionals en coaches kunnen zich aanmelden via deze link. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 1 week voordat de workshop plaats vindt (Adriaan Hoogendijk tot 24 mei en voor Geert-Jan Waasdorp tot 21 juni).

Na deze datum word je aanmelding definitief en krijg je een factuur toegestuurd.

Frieda de Vries